Újépítésű lakásvásárlás előnyei

Miért éri meg újépítésű lakást vásárolni? Az alábbi cikkben megpróbálom összeszedni, azokat az érveket amelyek az újépítésű ingatlan vásárlása mellet szólnak.

Újépítésű lakások legfőbb előnye, hogy nem kell attól félni, hogy a vétel után a gatyánk rámegy a lakásfelújítására, hiszen ha minden igaz akkor új nyílászárók, vízvezetékek, festés, tapéta stb. található a lakásban amikhez sok-sok évig nem igazán kell hozzá nyúlni. Ha pedig mégis valamiféle probléma merülne fel a lakással kapcsolatban akkor ott van a garancia amit a kivitelező biztosít, így az esetleges hibák javítása nem kerül pénzbe. A korszerű és új építőanyagok nem utolsósorban jelentős energia megtakarítást is eredményeznek ami napjaink energia árai mellet nem egy elhanyagolható szempont. Természetesen nem árt, ha leinformáljuk a kivitelezőt és esetleg megnézünk néhány korábbi munkáját, hogy milyen minőségben is dolgozik, mert sajnos még az új ingatlanok esetén is érheti meglepetés az embert.

Fontos tényező még az értékállóság, hiszen az amortizáció itt lassabb folyamat, mint például egy több, mint 10 éves használt ingatlan esetében és ezt az állam is tudja, ezért el is érkezünk a másik fontos dologhoz ami nem más mint az állami támogatások újépítésű lakásra. Tehát ha nem tudunk dönteni, hogy használt vagy új ingatlant akarunk-e vásárolni, akkor érdemes jó alaposan tájékozódni, hogy milyen lehetőségek vannak lakáshitelek, állami támogatások terén, hiszen nagyon sokféle hitel konstrukció és kedvezmény van, ami előnyben részesíti az újépítésű ingatlanokat. További információkért látogasson el honlapunkra a-lakáshitel.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-elotakarekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr941785136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása