Csökkenhetnek a törlesztőrészletek?

A lakáshitelek törlesztő részletének csökkenését jósolja a legnagyobb hazai bank vezérigazgató helyettese. Kovács Antal a távirati irodának azt mondta, hogy a forinterősödés és a Nemzeti Bank kamatcsökkentései jó alapot adnak erre.

Magyarországon a lakossági hitelpiac ez évi folyamatai megfelelnek a várakozásoknak: a keresleti és kínálati oldal szűkülésével a háztartások hitelfelvétele 2009 első öt hónapjában a GDP 1százaléka alá esett, a korábbi mintegy 5 százalékról - mondta Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese az MTI-nek.
Hozzátette: a globális befektetői hangulatváltozás és a július-augusztusi hazai események - a forinterősödés, a jegybanki kamatvágások - ugyanakkor jó alapot adnak arra, hogy az év hátralévőrészében a lakossági hitelpiac fokozatos élénkülésére lehessen számítani.
További információkért látogasson el honlapunkra a Navigator Credit.hu.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-elotakarekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr101785128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinszent 2010.05.06. 15:57:26

csökkentést de gyorsan!!
süti beállítások módosítása