Milyen bonyolult a hitelek felvétele Magyarországon?

De mi segíthetünk!

 

Mindegyik pénzintézet mást ígér és mást ad.

Több éves tapasztalatom van különböző pénzintézetekkel, mégis megtapasztaltam, mennyire bonyolult lehet, vagy bonyolulttá válhat a hitelfelvétel. Legyen az ingatlan hitel vagy szabad felhasználású mindegy.

Rendelkezik Ön napközben elegendő idővel?

Van ideje arra, hogy megtalálja azt a pénzintézetet, amely a legmegfelelőbb konstrukciót ajánlja az Ön számára? Nyilván nem.  Kell valaki, mobilbankár, hitelügyintéző vagy bárki aki jutalékos alapon dolgozik, aki segíthet ebben. Az alkalmazottakat felejtsük el, nagyon ritkán tudják hogy mit jelent az ügyfél szó. Tehát kell valaki aki:

- Segít Önnek eligazodni a pénzügyi útvesztők, kamatok, THM-ek világában.

- Segít eligazodni a különböző szolgáltatások között.

- Megkeresi az Ön számára legjobbnak ígérkező szolgáltatást a piacon.

- Önnek egyedi, személyre szabott tanácsadást és szolgáltatáscsomagot ajánl.

- Az Ön megbízása alapján közvetít a pénzintézetek és Ön között.

Ezért fontos a hitelügyintézés, egyre inkább ezt veszem észre. A banki alkalmazottak egyszerűen képtelenek, alkalmatlanok az ügyfélkezelésre. Önnek hány negatív bankos tapasztalata volt már? Nekem rengeteg. És amikor eltelt pár óra, már nem az emberre gondoltam vissza aki szerencsétlenkedett a fiókban, hanem a bankra aki képtelen volt rendesen elintéztetni az ügyemet. Ha segíthetünk keresse fel honlapunkat a Navigator Credit.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-elotakarekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr641785142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navigátor Credit · http://www.navigatorcredit.hu/ 2010.03.03. 11:43:23

Igen egyre bonyolultabb én sem kapok hitelt kérem segítsenek!
süti beállítások módosítása