Kedvezményes forint alapú hitel állami támogatással

Október 1-től újra elérhető lesz az államilag támogatott forint alapú hitel, amelyre jelenleg nagy az érdeklődés, ami nem csoda, hiszen a jelenlegi forint hitelek nem versenyképesek az euro és svájci frank alapú hitelekkel. Viszont aki nem akar árfolyam kockázatott vállalni és a közeljövőben szerepel a tervei között hitelfelvétel annak jó megoldás lehet a támogatott forint hitel, amely valószínűleg több bank kínálatában is megtalálható lesz, mint például az OTP bank, MKB, FHB és a legtöbb takarékszövetkezett.

Pontos információk még nincsenek a támogatott kölcsönnel kapcsolatban, de állítólag a deviza alapú kölcsönökkel is felveszik a versenyt, így akár annak is megérheti majd akinek jelenleg euro alapú kölcsöne, svájci frank alapú hitele vagy egyéb deviza kölcsöne van. További információkért látogasson el honlapunkra a-lakáshitel.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-elotakarekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr771785132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása