Hitelek  az ingatlan hitelek specialistájától!

 

Hitelek közvetítésével sok oldal foglalkozik a magyar és a nemzetközi weben. Mégis van egy olyan oldal amely kiemelkedik a sok közül, mivel már több éve végzi sikerrel tevékenységét. A Navigator Credit . Az oldalon több hitel fajta is megtalálható:

A-lakáshitel

Részlet Törlesztés

Nyugdíj Előtakarékosság

Lakásvásárlási hitel

Közalkalmazotti hitel

Áthidaló hitel

Építési hitel

Lakáskölcsön

Miért éri meg a Navigator Credit . hitelek használni hiteligényléshez? Roppant egyszerű az oka: mert ingyen van és Önnek semmi mást nem kell tennie csak kitölteni egy űrlapot. Ezután az oldal munkatársai felkeresik az összes lehetséges pénzintézetet és igyekeznek kiválasztani az általuk forgalmazott hitelek közül azt amelyik a legjobban illik az ügyfél problémájára, tehát azt amelyik a legelőnyösebb az ügyfélnek. A legjobb része a dolognak az hogy ezért még fizetni sem kell nekik, hiszen ők a banki jutalékból élnek. Sok cég kér pénzt az ügyféltől is, ezek általában sikerdíj alapon történnek (1-2-3% a folyósítás után). Persze olyat is hallottam már hogy előre, az ajánlat kiadásáért kérnek pénzt az ügyféltől. Ez általában azt jelenti hogy egy indikatív ajánlatért kérnek pénzt, ami ugye nem kötelez semmire. Ilyen esetekben a történet vége az szokott lenni hogy a hitelközvetítő megkapja a kis jutalékát és az ügyfél pedig hitel nélkül marad. Szép történet, nem? Hogy ne így legyen keressen fel minket és meggyőződhet hogy nálunk nem így megy.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-elotakarekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr781785144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navigátor Credit · http://www.navigatorcredit.hu/ 2010.03.07. 15:27:47

Leokám jó a cikk! :)
Teljesen a hitelekről szól....
süti beállítások módosítása