Lakáshitel önerő nélkül 2010-ben?

A válság miatt jelentősen megritkult az önerő nélküli lakáshitel ajánlatok száma, de azért nem vészes a helyzet és lehet találni olyan bankokat, akik adnak hitelt pót fedezet nélkül is – és 2010-re valószínűleg sokkal jobb lesz a helyzet. Természetesen az ilyen hitel konstrukciók esetén szükséges a jövedelem, lehetőleg minél magasabb - ugyanis egyes hitel szakértők szerint minimum 200000 Ft nettó kereset szükséges ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak a bankok velünk vagy pedig a háztartás bevétele legyen a havi törlesztő részlet kétszerese.

Ha nem rendelkezünk ekkora keresettel akkor még szóba jöhet kezes, de ezzel az a baj, hogy a mai világban nagyon nehéz találni. Pontosan persze nem lehet tudni, hogy mi szükséges a sikeres hitel elbíráláshoz, hiszen minden bank más-más értékelést alkalmaz és azokat titkosan kezeli.

De tényleg jó lesz nekünk önerő nélkül?

Ha pedig minden adott a hitel felvételhez, akkor is érdemes átgondolni, ugyanis a magas kockázatnak ára van, amit természetesen az ügyfélnek kell megfizetni, így nagy valószínűséggel sokkal többe kerül egy ilyen önerő nélküli hitel megoldás, mintha önerővel veszünk igénybe. Viszont ha fontos a saját lakás és kevés a tőke akkor jó megoldásnak bizonyulhat. További információkért látogasson el honlapunkra a-lakáshitel.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdij-elotakarekossag.blog.hu/api/trackback/id/tr31785127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása